Vi køber:

Time priser

Vi flytter gerne for jer hvis en person f.eks. skal på plejehjem. Prisen er 800 kr for en flyttebil, samt 195 kr pr. time pr mand + moms. Typisk pris for rydning af plejehjemsbolig svinger fra 0 kr til nogle tusinde. Er der mange værdier, som i ønsker at sælge, er det måske os der betaler.

Vurderingsbesøg ?

Vi kommer gerne og foretager en uforpligtende vurdering. Ender besøget med en aftale er besøget gratis (er vi i nærheden, kommer vi altid gratis.) Ellers send billeder fra boet til os på SMS 42 17 30 17 eller på vores mail rubyrydning@gmail.com

Hvordan vil I helst have aftalen ?

Skal vi opkøbe dele af boet og overlade restrydningen til Jer, eller skal vi klare hele boet ? Det er Jer der bestemmer, og vi kan løse opgaven på den måde der passer Jer bedst. Ved køb, regner vi af pr. kontant, eller som straksoverførsel via bank, på stedet -- alt efter ønske.

Tvivl om værdien af effekterne ?

Vi samarbejder med flere forskellige advokater, og har med 20 års erfaring i auktionsbranchen et godt grundlag til at vurdere.

Særlige effekter

Guld, sølv, smykker og kostbare antikviteter fortjener særlig bevågenhed, men også arkitekttegnede møbler og god kunst, kræver stor erfaring og viden at håndtere. Ruby & co. råder over fornøden viden til at kunne behandle selv meget kostbare boer. Vi køber også gerne biler eller andre køretøjer.

Ring i tvivlstilfælde

Vi står altid til rådighed med et godt råd hvis I har spørgsmål, og kan altid nåes pr. telefon eller mail.
Ring 42 17 30 17 eller mail til rubyrydning@gmail.com

Vi rydder:

Hvordan vil I helst have rydningen ?

Skal vi kun rydde delvist, eller er det rydning af hele boet og rengøring der er brug for? Vi tilpasser efter Jeres ønsker.

Hvordan foregår det rent praktisk ?

Vi får nøgle udleveret til boet, og tømmer efter aftale til fastsat tidspunkt. Vi afleverer nøglen efter brug, til bobestyrer eller eventuelt vicevært. Skal boet rengøres efterser vi inden aflevering af nøgle.

Særlige forhold

Vore medarbejdere er instruerede om at være særligt opmærksomme på ting, der kan have affektionsværdi, såsom fotoalbum og private papirer, som vi altid sørger for at lægge til side, så vi senere kan udlevere til bobestyrer om ønsket.

Lofter og kældre og særligt snavsede boer.

Rydning af lofter, kældre, udhuse, garager og haveskure klares også, her laver vi særlige aftaler på forhånd.

Lynrydning

Ønsker I at få ryddet i løbet af et enkelt eller to døgn, hvis for eksempel en opsigelsesfrist skal overholdes kan det som oftest også klares. I den slags tilfælde kan vi kalde ekstra mandskab ind og kan i de fleste tilfælde opfylde Jeres ønsker .

Ring i tvivlstilfælde

Vi står altid til rådighed med et godt råd hvis I har spørgsmål, og kan altid nås pr. telefon eller mail.
Ring 42 17 30 17 eller mail til rubyrydning@gmail.com

Aflevering:

Aflevering af lejeboliger

Vi vil gerne have oplysninger om evt. vicevært, så vi kan kontakte ham for at få oplyst om reglerne ved fraflytning, så vi kan sørge for at I ikke får irriterende ekstraregninger for ting som har stået i en ”lykkelig glemt” lejekontrakt. Hvert udlejningskompleks kan have sine egne regler, så derfor sørger vi for at orientere os på Jeres vegne.

Særlige ønsker ved ejer og andelsboliger

Når vi rydder et bo, kan vi klargøre hus eller lejlighed til videresalg, og dermed hjælpe med til at få sagen lukket hurtigere. Vort samarbejde med folk i rengøringsbranchen, samt dygtige havefolk sikrer dig, at dit bo kan afleveres i salgbar stand.

Generelt ved aflevering

Hvis ikke andet er aftalt efterlader vi boet uden slutrengøring, men med gulvet fejet, eller støvsuget hvis der ligger faste tæpper. Hvis vi skulle have glemt noget – det er jo menneskeligt at fejle – så retter vi naturligvis fejlen uden vrøvl. Det eneste du behøver at gøre er at ringe til os.

Tak fordi du har valgt Ruby & Co.